Palvelut

Kotikäynnit

Tuntuuko siltä, että koira ei käyttäydy kotioloissa ihan niinkuin pitäisi? Harmittaako koiran käytös toistuvasti? Kotikäynnin tavoitteena on tuoda sujuvuutta arkeen silloin, kun yhteiselo koiran kanssa ei jostain syystä toimi mutkattomasti. Pulma voi olla pieni tai iso, tärkeintä on, että tilanteeseen halutaan muutos. Ongelmalliseksi koettuun käytökseen on yleensä olemassa jokin syy, joka pyritään selvittämään ennen varsinaista koulutusta. Mikäli epäillään kipuja, on terveysasiat selvitettävä eläinlääkärin kanssa ennen koulutuksen aloittamista.

Ennen ensimmäistä tapaamista asiakas täyttää koiran hyvinvointiin ja käyttäytymiseen liittyvän alkukartoituksen, jolloin voimme keskittyä kotikäynnillä varsinaisen ongelmalliseksi koetun käytöksen ratkaisuun. Alkukartoitus lähetetään sähköpostin ajanvarauksen yhteydessä. Teen kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla.

Kotikäynti 55€ (sis. alv 24%.) kattaa alkukartoituksen läpikäymisen, 60 minuutin tapaamisen ja suulliset ohjeet.

Lisäpalveluina toiveiden mukaan

  • kirjallinen ohje 25€ (sis. alv.)
  • lisäkäynti 40€ (sis. alv.)
  • jatkoharjoittelu (esimerkiksi aktivointi, virikkeellistäminen, harrastaminen) sovitusti (alkaen 30€ sis. alv./30 min).

Hintoihin lisätään kilometrikorvaus Kumpulasta 0,45e/km.

Yksityistreenit

Kiinnostaako yhteinen tekeminen koirasi kanssa? Olisiko kiva mennä ohjatulle kurssille, mutta tuntuu, että pohjataidot kaipaavat hiomista. Mietityttääkö, miten naksutinkoulutus kannattaa aloittaa? Jos koirasi ei syystä tai toisesta pysty harjoittelemaan koirakoulussa tai muiden koirien seurassa, on yksilötreeni teitä varten. Yksilötreenitunnit sopivat myös vuorotyötä tekevälle, sillä treenit voidaan sopia mihin aikaan päivästä tahansa. Yksilötreenitunnit rakennetaan joko lajikohtaisesti tai kyseisen koiran tarpeiden mukaan. Koulutussuunnitelma laaditaan yhdessä ja siitä voi rakentaa useamman kerran kurssin. Treenaaminen tapahtuu asiakkaan kotona tai ulkona. Treenejä voidaan sopia myös 2-3 koirakon porukoille.

Ensimmäiset treenikerrat alkaen 55€ (sis. alv 24%).

Lisäksi mahdollisuus saada asiantuntevaa ohjausta koiran hyvinvoinnin lisäämiseen esimerkiksi virikkeellistämisen ja aktivoinnin avulla. Ota yhteyttä, niin mietitään, mikä olisi teille sopiva tapa saada iloa arkeen.